Foto’s

Haar Salon

Make-over

Soms wil je totaal iets anders. Heb je zin in een andere look. Daar help ik je graag mee. Want als je haar en make-up goed zit dan voel je je lekkerder,dat geeft je uitstraling en je zelfvertrouwen een boost. Ook een leuk idee om dat eens aan iemand te geven met behulp van een cadeaubon. Bel voor een afspraak.

Make-up

Make-up moet je natural beauty verfraaien, niet verbergen. Ik doe graag je make-up. Niet alleen voor bruiloften maar denk bijvoorbeeld ook aan sollicitatie gesprekken of pasfoto’s maken voor je rijbewijs. Of misschien vind je het ook wel heel lastig om de goede kleur te vinden. kleur dat echt bij je huid past. Laat je eens adviseren!

Knippen kleuren föhnen

Ik volg regelmatig cursussen bij diversen kapper trainers. Zo heb ik de laatst een 5 daagse knip training gevolgd bij ” The Dutch Haircutters”. Het merk Kadus, waarmee ik werk, geven ook elk jaar diverse trainings dagen die ik ook graag volg. Dat vind ik leuk en erg leerzaam. Daar haal je je ideeën en inspiratie vandaan, die je dan weer kan gebruiken in de salon.