Nieuwsbrief

Nieuwsbrief februari

Het is nog winter, maar zo langzaamaan beginnen de dagen al een beetje te lengen.
Wanneer je in de winkels kijkt komen de voorjaarskleding alweer in de rekken te hangen. Ook in de Salon maken we al regelmatig plannen hoe we het haar gaan dragen zo in het voorjaar. Laten we het wat langer groeien zodat je in de zomer een paardenstaart kan dragen? Of juist lekker kort?

Ook met kleuren gaan we in het voorjaar meestal wel wat meer naar de lichtere kant . Dat kan met een gehele blonde tint maar ook met wat highlights of met een balayage. Dat is een kleur in de lengte van het haar, zodat je geen uitgroei krijgt. In de afgelopen winter heb ik een cursus gevolgd over highlighten en balayage technieken. Dat is toch iets wat je steeds meer ziet. En natuurlijk komt dan de cool/warm analyse heel goed van pas, want bij de een staat een helderblonde kleur heel goed, maar bij de ander misschien een honingblonde kleur juist.
Laat je eens adviseren.

In de maanden Januari en Februari krijg je 20% korting op alle haar verzorging- en stylingproducten. Dus je hebt nog een maand de tijd om jouw favoriete product met korting aan te schaffen.

Op 8 maart is het nationale vrouwendag.  Er komt een mooie actie aan !! Daarover gauw meer!!

Hartelijke groet, Mariëtte

• Februari 20% korting op haarverzorging- en styling producten
• 8 Maart nationale vrouwendag